top of page
20220108_123057_edited.png

Over mij

wie ben ik

Mijn naam is Luka Grimbergen. Ik ben 19 jaar en heb in 2021 het VWO op de vrije school afgerond. Daarna heb ik een tussenjaar genomen. In dit tussenjaar heb ik mijn passie voor het werken met hout ontdekt. Na een tijd in de biologische tuinbouw te hebben gewerkt ontdekte ik dat het werken met hout mij een meer aan trok. Toen ben ik begonnen met dit bedrijf. Omdat het eerste tussenjaar zo goed is bevallen heb ik nu een tweede tussenjaar.

Graag draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld. Daarom werk ik zo veel mogelijk met duurzame producten. Ik zal bijvoorbeeld eerder voor olie kiezen dan beits of verf. Ook met de houtkeuze probeer ik er zoveel mogelijk rekening mee te houden dat dit hout uit goed gehouden bossen komt. 

Een gezamenlijke afstemming over het ontwerp vind ik erg belangrijk. Aan de hand van uw wensen maak ik een ontwerp. Dit gebeurt zo realistisch mogelijk op een computer. Zo kunt u goed zien hoe het product eruit komt te zien. Een voorbeeld hiervan ziet u onderaan de pagina.

My project-1_edited.png
Mijn werkwijze

Een zo goed mogelijk beeld van hoe het product eruit komt te zien vind ik belangrijk. Daarom besteedt ik daar veel aandacht aan. Tijdens de eerste kennismaking kun je ideeën en wensen met mij delen en gaan we kijken naar de mogelijkheden. Aan de hand daarvan zal je een grove prijsschatting krijgen. Als je daarmee akkoord bent zal ik langs komen om exacte maten op te nemen. Aan de hand daarvan maak ik het uiteindelijke ontwerp en een offerte. Bij akkoord gaat de productie van start.

NB voor het maken van het uiteindelijke ontwerp reken ik een apart tarief, onafhankelijk van het doorgaan van de opdracht. Dit tarief loopt van 50 tot 500 euro.

bottom of page